27 Aralık 2012 Perşembe

Süper Mario Oyunları
Sevimliliğinden ödün vermeyen ve vermemekte de ısrar eden mario kahramanımızı tanımayan hemen hemen kimse yoktur. Bu kahraman o kadar heyecanla doludur ki bıraksanız bile yerinde duramayacak şekilde bir yapıya sahiptir. Tek amacı ise mantarları almak ve altınları toplayarak güzel prensesini kötü yaratıkların elinden kurtarmaktır. 

Prensese kavuşmak için sadece onun çabası yetmeyecek ve sizden de yardım talebinde bulunacaktır. İşte değişik bölümleri olan maceralarda ona destek olmalısınız. Gerçek Mario oyna, Mario gökyüzü macerası, en güzel Mario oyunları sitemizde yer alıp sitemizi temsil eden birkaç oyun ismidir.

http://www.mariooyna.biz

25 Aralık 2012 Salı

Futbol Oyunları

Spor dallarının en popüleri şüphesizki futboldur. Dünyada birçok insanı peşinden koşturan bu meşin yuvarlağın oyunlarıda oldukça ilgi çekicidir. Pes, Fifa gibi bilgisayara yüklenen büyük boyutlu futbol oyunu dışında, internet üzerinden oynanan oyunlarda mevcuttur. Bugün sizlere tanıtacağımız sitede bunlardan biridir.

Site içerisinde küçük ama eğlenceli maç, penaltı kullanma, frikik ve kalecilik gibi oyunlar bulunmaktadır. Dilediğiniz oyunu seçtikten sonra açılan pencerede oyuna başlayabilirsiniz. İsterseniz ekranı büyütür istersenizde bilgisayarınıza indirebilir veyahut sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Siteye gitmek için http://www.futboloyunu.biz.tr/ linkini takip etmeniz yeterlidir.




Ajan Türünde Oyun Severler





Ajanlık birçok çocuk tarafından idolü olmuş bir meslektir. Gerekli suçluları yakalamaları nedeniyle, gerekse her zaman iyilerin yanında olmaları sebebiyle çocukların en büyük kahramanları arasındadır. Çocuklar küçük yaşlardan itibaren kendilerine rol model olarak seçtikleri bu karakterlerin oyunlarını kimseye zarar vermeden, hiçbir zorlukla karşılaşmadan evlerinde bilgisayar başında oynayabilirler.

Ajan oyunları konusunda çocuklara oldukça fazla seçenek sunan sitemize girerek ajan oyunlarını oynayabilirler. Bilgisayarınıza zarar verecek sakıncalı programları sizden habersiz bilgisayarınıza yükleyecek olan saldırgan siteler yerine bizim sitemize girerek sorunsuz flash oyun oynayabilirsiniz.

Ajan oyunları sitemiz her türlü isteğinize karşılayacak şekilde geleceğin ajanlarına yönelik olarak tasarlandı ve hizmetinizde hadi durmayın sizde sitemize girin oyunların keyfini çıkarın.



Bazı ajan oyunları

http://www.butunoyunlar.org/super-ajan.html

http://www.egeoyun.com/oyun-ajan-okulu.html






Birde sevilen çizgi kahraman pepenin ajan heveslisi olduğu bir bölüm var onuda alttan izleyebilirsiniz.