21 Mart 2013 Perşembe

Futbolda En Önemli Mevki Kalecilikmidir?


Spor dünyasıyla ilgili misin? Ne kadar iyi futbol oynayabilirsin, çok mu iyisindir yada henüz oynamadın mı? Cevabın her ne olursa olsun önemli değil. Futboloyunu.biz.tr sitemizde çok geniş bir şekilde kategorize ettiğimiz oyun içeriğimiz sayesinde, futbol oyunlarından, çok seveceğiniz futbol oyunlarına kadar mutlaka ilginizi çekecek ve eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan oyunları bulabileceksin.

Futbol tutkunu biriysen şayet bu sitede bulabileceğiniz çok şey var demektir. Ne kadar hızlı ve yetenekli olduğunu göster. Hızlı koş, topu kimsenin senden almasına izin vermeden, kaleye hızlıca vur, penaltı oyunlarında nasıl gol atılacağını göster. En iyi şekilde oynayın ki yenemediğiniz hiçbir rakip kalmasın, onlara nasıl oynanacağını göster!

Dünyamızda insanlardan şüphesiz, en çok ilgi gören spor dallarından biri olan futbol ile ilgili, en yeni ve en güzel oyunları bu sitede bulacaksın.
Hemen oyunlarımızı keşfetmeye başla, dilersen hit oyunlar sekmesine tıklayabilir, herkes tarafından en çok beğenilen popüler oyunlarımızdan birini oynamaya başlayabilirsin.
Sizlere tavsiye edeceğimiz en eğlenceli futbol maçı oyunu ise KALECİLİK oyunudur. Sitemizi keşfederek eğlenceli vakit geçirebilirsin.

Sevimli Pepe Sizi Çağırıyor

Miniklerin gözde kahramanı olmayı başaran ve izlenme kitlesi ile herkesi kendisine hayran bırakan çizgi filmleri ile meşhur kahramanımız pepe şimdilerde flash oyunlar olarak sizler için sitemizde yer almaktadır. Sıkıntılı anlarda , enerjinizin yoğun olduğu zamanlarda ve ya yoğun bir günden sonra yapabileceğiniz en güzel hobilerden olan oyunlarla beraber olmak isterseniz, herkese kapısı açık olan sitemiz sizlere merhaba diyecektir.

Eğlenceyi kimi zaman dışarda ararız ancak eğlencenin ayaklarımıza getirilmiş olduğunun farkına bile varamayız. Dilerseniz ayağınıza kadar gelen fırsatı değerlendirip hoş vakit sahibi olabilirsiniz. Kategoriler sadece Pepe başlığı altında toplanmamış aksine herkesin sevdiği kategorileri bulundurmaktayız.

Keyfinizce vakit geçirip saatlerce oyun oynayabilirsiniz.
www.pepeoyunlari.org adresinde oyunların yanı sıra sevimli kahramanımızın en güzel bölümlerini indirmeden izleme imkanına sahipsiniz.

7 Mart 2013 Perşembe

Nette Dolanırken Karşılaştığım Güzel Bir Oyun Sitesi


Dün canım biraz sıkıldı vede nete girip biraz oyun oynamak istedim. Fakat  o kadar siteleri gezmeme rağmen bir tane bile bulamadım diyordum ki yeni bir oyun sitesi keşfettim. Bu site , kral oyun ve oyunskor gibi bir kaliteye sahip bir site.
İnsanlar her zaman farklı oyunlar ve farklı zevkleri tatmayı severler.
Ayrıca bu sitede hoşuma giden diğer bir farklılık ise sitede hiç reklam olmaması. Bu sayede rahat rahat oyunumu oynayabiliyorum. Bir de şu var ki , misafir çocukları gelir size bilgisayar canavarı olanlar var ya :) . Heh işte onları oynatmak(oyalamak desek daha doğru ) için bir site arıyordum.
Hangi siteyi buldun diye merak mı ettiniz yoksa  ? :)
İşte bulduğum site : www.enguzeloyunlar.tk


adından da anlaşıldığı  gibi güzel oyunlar mevcut :) .
Neyse biraz da özelliklerine derinden bir giriş yapalım.
Normal oyun sitelerinden farklarından bir tanesi de çok fazla kategori bulunması ve özgün oyunlar yayımlanmasıdır.
Bir bayan bile bu sitede canı sıkılmadan kolaylıkla oyun oynaması mümkün. Bu siteyi yakında en iyi 10 site arasında görürseniz hiç şaşırmayın :) .

8 Şubat 2013 Cuma

Yeni Nesil Araba Otoparkçıları Bu Sitede Yetişiyor

araba park etme oyunları

Özellik ile erkek çocuklarının dikkatini çeken araba oyunları her zaman oyun piyasasında önde oyunlar arasında yer almıştır.Hepimizin küçük yaşlardan beri büyük merak duyduğu arabaların oyun olarak kullanma, yönetmek oldukça zevkli bir eğlencedir.Genel olarak erkek çocuklarının arabaya düşkünlüğü ile bu oyuna ilgi erkeklerde daha fazladır diyebiliriz.

Kızlar araba konularında erkekler kadar ilgili olmadıkları için onlar kadar bu oyunlara düşkün değildirler.Ancak genel olarak tüm çocuklar bu sektörde en çok bilinen oyunlardan birisi olan araba oyunlarını sevmektedir.Bir çok erkek küçük yaşlarında araba ile zaman geçirmesini ile araba ile ilgili her konuya ilgi duymaya başlar.Bu ilgilerin arasında araba kullanma, araba park etme,araba iç yapısı gibi bir çok konu olduğunu söyleyebiliriz.Size tanıtacağımız web sitemiz de araba konusunda bir çok oyun bularak siz de büyük ilgi duyduğunuz konuda keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.Araba oyunlarının içerisinde özellikle çocukların keyifle oynadığı oyunlardan birisi ise araba park etme oyunudur.Bu oyun ile arabanıza yön vererek hakimiyeti sağlayabilir ve internet üzerinden keyifli zaman geçirebilirsiniz.Sitemiz olan http://www.parketme.net üzerinden rahatlıkla araba ile ilgili her oyunu oynayabilirsiniz. Park etme oyunları ise sitemiz üzerinden rahatlıkla bulunabilir ve oynanmaya başlanabilir.

İnternet üzerinden araba sürmenin ve araba hakimiyeti sağlamanın keyfinizi sizde yaşamak istiyorsanız sitemiz bir tık kadar ötenizde.Sitemizi ziyaret ederek araba oyunlarının eğlenceli dünyasına girebilirsiniz.

21 Ocak 2013 Pazartesi

En Güzel Oyunlar Burada

bütün oyunlar

Bütün oyunların bir arada bulunduğu ve farklı platformlarda sunulduğu hoş oyunlar alanına hoş geldiniz. Yoğun bir yaşantı zaten insanlara bıkkıntı ve yorgunluk hissi vermektedir. Bu stresli alanlardan bir nebze de kurtuLmak bizleri iyi hissettirmeye yetecektir. Biraz doğa ile baş başa kalarak gerçek hayatın zorluklarına sırtımızı dönmekte yarar var…

Koşulsuz sizinle olan kahramanlar, başınızı ağrıtmayan parasal olaylar ve gündemdeki acı haberlerden biraz başınızı alıp gitmenize yardımcı olacak hoş oyunları sizlerle buluşturmaktayız. Nerede olursanız olun internetin olduğu her yerden bize ulaşabilir ve dilediğinizce oynayabilirsiniz. Kategorilerden biraz bahsetmemiz gerekecek olursa eğer, bilardo oyunlarında çeşitli bölümler sizleri beklemektedir.

Bunun yanı sıra Barbie , boyama, işletme ve çizgi film gibi kategoriler yer almaktadır. Saymadıklarımıza bakmak isterseniz sitemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Gelinlik dükkanı işletme, mini mario, hayvanlar yarışıyor gibi sevimli oyunlarla olmak için hepinizi ağımıza bekliyoruz.

www.butunoyunlar.org


oyunlar 2

Herkesin mutlaka bir becerisi vardır ve bu becerilerini sunmaktan genellikle herkes hoşnut olur. Bizler bu becerilerimizi kısıtlı imkanlar sebebiyle belki de çok fazla dışa vuramamaktayız.

Sanal dünyadaki oyunlar2.net sayesinde kendimizi az da olsa ifade edebilecek ve aynı zamanda da bu becerilerimizi açığa vurabildiğimiz için mutlu olacağız.  Mesela sitemizde bulunan yeni trend adlı oyun sizlerin kendi zevkinin aynasını yansıtacak ve dilediğiniz şıklığı gözler önüne sermenizi sağlayacaktır.

Motorsiklet yarışında ise hızı sevdiğinizi canınızın yanmayacağı şekilde dilediğinizce oynayabileceksiniz. Kimi zaman elleriniz yön tuşlarına kimi zaman da WASD tuşlarına gidecektir.

Çoğu zaman belki de Mouse kullanmanız gereken yerler olacaktır. 3d futbol maçı adlı oyun ise sizleri adeta sahada gibi hissettirecek ve başarınızın ispatlanmasını sağlayacaktır. Şimdi yapmanız gereken tek şey kendi tarzınızı konuşturarak kıyasıya eğlenmektir.

http://www.oyunlar2.net
kral oyun

Hayatımızın her anında sıkıntımızı gideren vasıtaların olmasını istemekteyiz. Kimi zaman yoğun geçen iş günlerinden, kimi zaman okuldan döndüğümüzde, kimi zaman ise kendimizi rahatlatmak adına yapmak istediğimiz aktiviteler bulunmaktadır. İşte bu aktivitelerin  başında kral oyunlar gelmektedir. Sizerin isteğine cevap verebilecek çeşit çeşit katagorileri bulunan eğlenceli oyunlara ev sahipliği yapan bir site olan ege oyun'da eğlencenin zirvesine varacaksınız.

Sizlerin istekleri doğrultusunda 3D oyunları, motor oyunları, nişan oyunları, kız oyunları ve birçok oyun bulundurmaktadır. Sizler çin hazırlamış olduğumuz oyunlar arasından istediğiniz eğlenceli ve popüler oyunları dilediğiniz her an ücretsiz oynayabileceğiniz hoş vakit geçirebileceğiniz, güzel bir sitedir. Dileriz siz konuklarımız hoş vakitler geçirebilir.

Egeoyundaki kral oyunları oynamak için tıklayın www.egeoyun.com

9 Ocak 2013 Çarşamba

Oyun Oynayın


Siz hangi kategorinin insanısınız? Macera, makyaj, mario, nişan, savaş ya da durun spor mu? Her telden bir tarzı olan kategorileri doyasıya karıştırarak oyun oynama zevkinizi tadabilirsiniz. Hani kimilerimiz kendisini geceleri yalnız hisseder ya da kimimiz arkadaşımızın bizi anlamadığından şikayet eder.

Burda sizle olmaktan sıkılmayan ve her an sizlerle olan kahramanları baş ucunuzda bulacaksınız. Üzülmeyin herkesin kendisine göre bir eğlence tarzı var herkesin tarzına hitap eden oyunlar da var elbette ki… Güneşin aydınlık yanından başlayarak gecenin o ahenkli karanlığında da başınızı alıp yolculuk yapabileceksiniz. Etraftaki ağaçların varlığı  ve  süslenmeyi bekleyen odalar yahut gezmeye çıkacak olan alışveriş tutkunlarının hazırlanması için tüm kıyafetler ve aksesuarlar işte tam burada…

www.oyunlar1.tk adresinde keyifli zaman geçirecek ve sıkılmadan oynayabileceksiniz. Yaralıları kurtar, park görevlisi, Maceracı kayu gibi oyunlar sizleri bekliyor.