21 Mart 2013 Perşembe

Futbolda En Önemli Mevki Kalecilikmidir?


Spor dünyasıyla ilgili misin? Ne kadar iyi futbol oynayabilirsin, çok mu iyisindir yada henüz oynamadın mı? Cevabın her ne olursa olsun önemli değil. Futboloyunu.biz.tr sitemizde çok geniş bir şekilde kategorize ettiğimiz oyun içeriğimiz sayesinde, futbol oyunlarından, çok seveceğiniz futbol oyunlarına kadar mutlaka ilginizi çekecek ve eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan oyunları bulabileceksin.

Futbol tutkunu biriysen şayet bu sitede bulabileceğiniz çok şey var demektir. Ne kadar hızlı ve yetenekli olduğunu göster. Hızlı koş, topu kimsenin senden almasına izin vermeden, kaleye hızlıca vur, penaltı oyunlarında nasıl gol atılacağını göster. En iyi şekilde oynayın ki yenemediğiniz hiçbir rakip kalmasın, onlara nasıl oynanacağını göster!

Dünyamızda insanlardan şüphesiz, en çok ilgi gören spor dallarından biri olan futbol ile ilgili, en yeni ve en güzel oyunları bu sitede bulacaksın.
Hemen oyunlarımızı keşfetmeye başla, dilersen hit oyunlar sekmesine tıklayabilir, herkes tarafından en çok beğenilen popüler oyunlarımızdan birini oynamaya başlayabilirsin.
Sizlere tavsiye edeceğimiz en eğlenceli futbol maçı oyunu ise KALECİLİK oyunudur. Sitemizi keşfederek eğlenceli vakit geçirebilirsin.

Sevimli Pepe Sizi Çağırıyor

Miniklerin gözde kahramanı olmayı başaran ve izlenme kitlesi ile herkesi kendisine hayran bırakan çizgi filmleri ile meşhur kahramanımız pepe şimdilerde flash oyunlar olarak sizler için sitemizde yer almaktadır. Sıkıntılı anlarda , enerjinizin yoğun olduğu zamanlarda ve ya yoğun bir günden sonra yapabileceğiniz en güzel hobilerden olan oyunlarla beraber olmak isterseniz, herkese kapısı açık olan sitemiz sizlere merhaba diyecektir.

Eğlenceyi kimi zaman dışarda ararız ancak eğlencenin ayaklarımıza getirilmiş olduğunun farkına bile varamayız. Dilerseniz ayağınıza kadar gelen fırsatı değerlendirip hoş vakit sahibi olabilirsiniz. Kategoriler sadece Pepe başlığı altında toplanmamış aksine herkesin sevdiği kategorileri bulundurmaktayız.

Keyfinizce vakit geçirip saatlerce oyun oynayabilirsiniz.
www.pepeoyunlari.org adresinde oyunların yanı sıra sevimli kahramanımızın en güzel bölümlerini indirmeden izleme imkanına sahipsiniz.

7 Mart 2013 Perşembe

Nette Dolanırken Karşılaştığım Güzel Bir Oyun Sitesi


Dün canım biraz sıkıldı vede nete girip biraz oyun oynamak istedim. Fakat  o kadar siteleri gezmeme rağmen bir tane bile bulamadım diyordum ki yeni bir oyun sitesi keşfettim. Bu site , kral oyun ve oyunskor gibi bir kaliteye sahip bir site.
İnsanlar her zaman farklı oyunlar ve farklı zevkleri tatmayı severler.
Ayrıca bu sitede hoşuma giden diğer bir farklılık ise sitede hiç reklam olmaması. Bu sayede rahat rahat oyunumu oynayabiliyorum. Bir de şu var ki , misafir çocukları gelir size bilgisayar canavarı olanlar var ya :) . Heh işte onları oynatmak(oyalamak desek daha doğru ) için bir site arıyordum.
Hangi siteyi buldun diye merak mı ettiniz yoksa  ? :)
İşte bulduğum site : www.enguzeloyunlar.tk


adından da anlaşıldığı  gibi güzel oyunlar mevcut :) .
Neyse biraz da özelliklerine derinden bir giriş yapalım.
Normal oyun sitelerinden farklarından bir tanesi de çok fazla kategori bulunması ve özgün oyunlar yayımlanmasıdır.
Bir bayan bile bu sitede canı sıkılmadan kolaylıkla oyun oynaması mümkün. Bu siteyi yakında en iyi 10 site arasında görürseniz hiç şaşırmayın :) .